Galerie foto


Vezi galeria

Linkuri


Contact si Rezervari

REZERVA UN LOC ACUM !!!Motel

 

Motelul Hanul Romanesc - primitor si cald, isi asteapta intotdeauna oaspetii cu camere confortabile si servicii impecabile.
Spatiul nostru de cazare este destul de incapator, putand sa adaposteasca numerosi oaspeti. Motelul are o camera simpla si 13 camere duble.

Fiecare camera este dotata cu TV, grup sanitar propriu cu cabina de dus, aer conditionat, mini frigider, uscator de par, telefon radio cu ceas si balcon.

Printre alte facilitati se numara si o spalatorie rapida, Internet WiFi, room service, incalzire centrala, etc. Terasa cocheta a motelului este un loc unde oaspetele motelului se va simti intotdeauna ca acasa.

Pentru ca atunci cand faceti popas la Hanul Romanesc sa nu fiti ingrijorat e autoturismul dvs, aveti la dispozitie parcarea proprie a motelului. Aceasta parcare are o capacitate de 140 de locuri si este in permanent iluminata pe timpul noptii.

Pe langa cazarea confortabila si siguranta autoturismului dvs., pe langa gustoasa mancare traditionala si savuroasele vinuri romanesti, Hanul Romanesc ofera oaspetilor sai si numeroase alte facilitati de cazare. Plata serviciilor se poate face si cu cardul.

Daca drumul lung v-a obosit, nu pregetati sa faceti popas la Hanul Romanesc. Aici veti gasi intotdeauna camere primitoare si servicii impecabile. Personalul nostru isi primeste intotdeauna oaspetii cu caldura si ii serveste cu profesionalism si promptitudine.

VA ASTEPTAM LA Hanul Romanesc!!!