Galerie foto


Vezi galeria

Linkuri


Contact si Rezervari

REZERVA UN LOC ACUM !!!Bine ati venit

 

Hanul Romanesc, un complex turistic modern, situat la Paralela 45º la km 70 pe DN1 va asteapta cu o gama completa de servicii oricand doriti sa va petreceti vacantele sau timpul liber intr-o atmosfera calda si prietenoasa.

Paralela 45º, situata chiar la jumatatea distantei dintre  Polul Nord si Ecuator, traverseaza Romania la 70 km spre nord de Bucuresti, capitala Romaniei. Si aici, la km 70 va asteapta Hanul Romanesc, loc de popas pentru calatorii care tanjesc dupa un loc racoros in zilele de vara sau de o atmosfera calda in zilele mohorate si reci de iarna.

La Campina, iubitorii de arta si cultura pot vizita muzeul Nicolae Grigorescu, unde vor regasi ceva din farmecul locurilor asa cum se regasesc in picturile acestui inegalabil pictor. Sau, daca vor sa retraiasca cateva clipe de mister, Castelul Iulia Hasdeu ii asteapta cu portile deschise. Aici vor gasi atmosfera secolului 18, camera unde binecunoscutul B.P. Hasdeu incerca sa vorbeasca cu fiica sa cu ajutorul spiritelor. Vechi obiecte de arta de o valoare inestimabila pot fi vazute in aceasta locatie.

Si cei care vor sa poposeasca mai mult in acest oras linistit de pe Valea Prahovei pot sa-si indrepte privirile si catre Baile Telega, o mica statiune balneoclimaterica a carei ape sarate au o mare putere curativa pentru cei care sufera de reumatism.
Intorcandu-ne pe DN1, la Paralela 45º, km 70 putem spune ca Hanul Romanesc este  un popas linistit si plin de arome traditionale pentru cei care se indrepata catre statiunile montane de pe Valea Prahovei: Sinaia, Busteni, Predeal sau Azuga.

La Hanul Romanesc aerul rustic emanat de interioarele decorate in stil traditional se completeaza perfect cu meniurile pur romanesti si, de aceea, acest complex turistic este considerat unul dintre cele mai bune locuri de pe piata de prastari servicii.

Turistii care au venit la Hanul Romanesc o data sa-si potoleasca foamea sau setea cu traditionalele mancaruri si vinuri romanesti nu vor ezita sa revina ori de cate ori au ocazia.

Si daca nu le este foame si nici sete, ei vor veni la Hanul Romanesc pentru atmosfera calda si prietenoasa pe care numai aici o pot gasi.